Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kompletní bibliografie Roberta Ludluma

23. 1. 2008

Kompletní bibliografie Roberta Ludluma

  1971: Dědictví Scarlattiů (The Scarlatti Inheritance, česky poprvé vydal Talpress, 1994)

  1972: Ostermannův víkend (The Ostermann Weekend, česky poprvé Buldok, 1993)

  1973: Trevayne (pod pseudonymem Jonathan Ryder)

  1974: Operace Tortugas (The Rhinemann Exchange, česky poprvé Athena, Bratislava, 1993)

  1974: Křik Halidonu (The Cry of the Halidon, pod pseudonymem Jonathan Ryder, pod svým pravým jménem až 1996, česky poprvé Domino, Ostrava, 1998)

  1975: Cesta do Gandolfa (The Road to Gandolfo, česky poprvé Talpress, 1993)

  1976: The Gemini Contenders

  1977: The Chancellor Manuscript (slovensky poprvé 1983 jako Chancellorov rukopis)

  1978: The Holcroft Convenant

  1979: The Matarese Circle

  1980: Bourneova totožnost (The Bourne Identity, česky poprvé Domino, Ostrava, 1999)

  1982: Mozaika Parsifal (The Parsifal Mosaic, česky poprvé Talpress, 1993)

  1984: The Aquitaine Progression

  1986: The Bourne Supremacy

  1987: The Matlock Paper (původně napsáno v roce 1972)

  1988: Plán Ikaros (The Icarus Agenda, česky poprvé Domino, Ostrava, 1999)

  1990: The Bourne Identity

  1992: The Road to Omaha

 

  1993: Spiknutí škorpionů (Scorpio Illusion, česky poprvé domino, Ostrava, 2000)

  1995: Strážci apokalypsy (Apocalypse Watch, česky poprvé Domino, Ostrava, 2000)

  1997: The Matarese Countdown

  2000: The Hades Factor (společně s Gaylem Lyndsem)

  2000: The Prometheus Deception

  2001: The Cassandra Compact (společně s Philipem Shelbym, posmrtně)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA